Actualiteiten

 • Actuele informatie omtrent het coronavirus en onze dienstverlening

  Beste ouder/verzorger,

  Laatste update: 23 April 17:00

  Maatregelen per 16-03-2020

  Als maatregel om het aantal besmettingen met het coronavirus (COVID-19-virus) te beperken zijn alle kinderopvanglocaties (kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, voorscholen, crèches, bso’s en gastouderopvang) gesloten tot en met 10 mei. Vanaf 11 mei gaat de dagopvang (voor 0 tot 4 jarigen) en gastouderopvang (voor 0 tot 12 jarigen) weer helemaal open. De buitenschoolse opvang (BSO) volgt hetzelfde regime als de basisscholen. Zij zijn alleen open voor en na schooltijden. Op dagen dat kinderen naar school gaan, is de BSO voor hen beschikbaar. Er wordt na 11 mei nog steeds (24-uurs)opvang geboden aan kinderen waarvan 1 of 2 ouders een cruciale beroep hebben. 

  Compensatieregeling

  De afgelopen weken is er door de samenwerkende branchepartijen -Brancheorganisatie Kinderopvang (BK), Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang (BMK) en de Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang (BOinK) (en voor de gastouderopvang ook VGOB en Nysa)-, intensief overleg gevoerd met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) en andere partijen om tot een compensatieregeling te komen. Doel hierbij: ouders en kinderopvangorganisaties zo goed mogelijk compenseren tijdens de sluitingsperiode van de kinderopvang. Hierbij heeft afstemming met andere partijen plaats gevonden.

  Om u zo goed mogelijk te informeren over deze regeling is er een brief opgesteld. Deze is verzonden via het ouderportaal, maar ook via deze link te lezen.

  Wat betekent dit praktisch:
  • Bekijk onze veelgestelde vragen pagina, hier staan de meeste antwoorden op uw vragen.
  • Wij hebben alle kinderen afgemeld, dit zal ook zichtbaar zijn in de ouderapp.
  • We verzoeken ouders die werkzaam zijn in vitale sectoren en dringend opvang nodig hebben dit aan te vragen via onderstaand formulier.
  • We vragen jullie om deze speciale pagina omtrent het coronavirus en onze dienstverlening in de gaten te houden, deze wordt als eerste geüpdate mocht de situatie wijzigen.
  Veelgestelde vragen:

  Mochten er nog vragen zijn, controleer dan eerst even of het antwoord op jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Is dat niet zo? Neem dan contact met ons op via 0594-442176 of via e-mail op info@deboshut.com.

   

 • Wilt u gebruik maken van noodopvang? Vraag dit voor 16:00 aan op de werkdag voordat de opvang benodigd is.

  Inspectierapporten

  Regelmatig worden we gecontroleerd door een inspecteur van de GGD. Het inspectierapport van de GGD is openbaar. De rapporten staan op de website van het Landelijk Register Kinderopvang; www.landelijkregisterkinderopvang.nl. Maar u kunt ze ook downloaden via deze pagina.

 • Ruimte om te groeien!

  • Adresgegevens

   De Boshut Kinderopvang
   Geert Waldastraat 2
   9801AW Zuidhorn

  • Contactgegevens

   Tel. 0594-442176
   info@deboshut.com

  • Openingstijden

   Maandag: 14.45-18.00
   Dinsdag: 14.45-18.00
   Woensdag: 12.30-18.00
   Donderdag: 14.45-18.00
   Vrijdag 11.45/14.45-18.00