Actualiteiten

 • Actuele informatie omtrent het coronavirus en onze dienstverlening

  Beste ouder/verzorger,

  Laatste update: 20-12-2021 08:00

  De informatie op deze pagina is aangepast naar aanleiding van de informatie van de minister-president.

  Het kabinet heeft besloten dat vanaf maandag 20 december de basisscholen en de buitenschoolse opvang (BSO) dicht gaan. Wel moet er noodopvang mogelijk zijn voor kwetsbare kinderen. En voor kinderen van ouders met cruciale beroepen. Lukt het niet om deze noodopvang op tijd te organiseren? Dan moeten scholen en bso uiterlijk op 21 december dicht zijn. De BSO gaat in principe weer open op maandag 10 januari.

  De kinderdagopvang voor kinderen van 0 – 4 jaar en de gastouderopvang blijven open.

  Dat heeft het kabinet op advies van het OMT besloten om de verspreiding van de omikron-variant tegen te gaan. Omdat de kerstvakantie dit jaar direct met de Kerstdagen begint, zouden kinderen dan onbewust hun oudere familieleden kunnen besmetten. Met een (te) hoge druk op de zorg tot gevolg.

  Het kabinet beseft zich goed dat deze maatregel veel vraagt van leraren, pedagogisch professionals en van ouders. Maar de veiligheid van mensen staat voorop, daarom vraagt het kabinet ouders om hun kinderen de komende dagen zoveel mogelijk in de gezinsbubbel te houden.

  Noodopvang

  Noodopvang tijdens schooltijden wordt gefaciliteerd door de school, de BSO tijden veranderen dus niet. Wij zorgen ervoor dat uw kind wordt opgehaald van school. 

  Wat betekent dit praktisch:
  • Alle BSO locaties zijn gesloten vanaf 21-12-2021 t/m 10-01-2022
  • De peuteropvang en kinderopvang blijft gewoon open. 
  • Wij hebben alle kinderen die werden verwacht op de BSO afgemeld voor de periode van dinsdag 21-12 -2021 tot maandag 10-01-2022
  • We verzoeken ouders die werkzaam zijn in vitale sectoren of met een cruciaal beroep en dringend opvang nodig hebben dit aan te vragen via onderstaand formulier.
  • We vragen jullie om deze speciale pagina omtrent het coronavirus en onze dienstverlening in de gaten te houden, deze wordt als eerste geüpdatet mocht de situatie wijzigen.
  • Ouders worden gecompenseerd, op dezelfde manier als tijdens eerdere sluitingen. Meer informatie vindt je op deze pagina.
  • Bekijk onze veelgestelde vragen pagina, hier staan de meeste antwoorden op uw vragen.
  Veel gestelde vragen:

  Mochten er nog vragen zijn, controleer dan eerst even of het antwoord op jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Is dat niet zo? Neem dan contact met ons op via 0594-442176 of via e-mail op info@deboshut.com.

   

 • Heeft u recht op noodopvang?

  Als in een gezin één ouder een cruciaal beroep uitvoert en de partner niet, is het dringende verzoek van de overheid om zoveel mogelijk zelf de kinderen op te vangen. Noodopvang die door De Boshut Kinderopvang wordt geboden is alleen beschikbaar voor kinderen van ouders die een contract hebben en voor het aantal uren dat in het contract is afgesproken. Let op: dit is anders dan de situatie in het voorjaar. Mocht je hierdoor écht in de problemen komen, dan kun je contact opnemen met  jouw locatie.

  Geef tijdig door of je gebruik wilt maken van de noodopvang in de periode van 21 december tot 10 januari
   

  Inspectierapporten

  Regelmatig worden we gecontroleerd door een inspecteur van de GGD. Het inspectierapport van de GGD is openbaar. De rapporten staan op de website van het Landelijk Register Kinderopvang; www.landelijkregisterkinderopvang.nl. Maar u kunt ze ook downloaden via deze pagina.

 • Ruimte om te groeien!

  • Adresgegevens

   De Boshut Kinderopvang
   Geert Waldastraat 2
   9801AW Zuidhorn

  • Contactgegevens

   Tel. 0594-442176
   info@deboshut.com

  • Openingstijden

   Maandag: 14.45-18.00
   Dinsdag: 14.45-18.00
   Woensdag: 12.30-18.00
   Donderdag: 14.45-18.00
   Vrijdag 11.45/14.45-18.00